Політика конфіденційності

1. Загальні положення

Frozenworlds, з повагою ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш веб-сайт. Ми хотіли б проінформувати Вас про те, які саме дані ми збираємо і яким чином їх використовуємо. Ви також дізнаєтеся про те, як Ви можете перевірити правильність зібраної інформації і дати нам вказівку про вилучення такої інформації. Дані збираються, обробляються і використовуються у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України.

Дана заява не поширюється на веб-сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на сайті «Frozenworlds».

2. Збір, використання і переробка персональних даних

Ми збираємо інформацію, яка стосується певних осіб, лише з метою обробки і використання, і лише в тому випадку, якщо Ви добровільно надали інформацію або чітко висловили згоду на її використання. Коли Ви відвідуєте наш веб-сайт, певні дані автоматично записуються на сервери «Frozenworlds» для системного адміністрування, а також для статистичних або резервних цілей. Записана інформація містить назву Вашого Інтернет-провайдера, в деяких випадках Вашу ІР-адресу, дані про версію програмного забезпечення Вашого браузера, про операційну систему комп'ютера, з якого Ви відвідали наш веб-сайт, веб-сайт, який Ви використовуєте, щоб відвідати нас, адреси веб-сайтів, які Ви відвідуєте одночасно з нашим веб-сайтом та, за можливості, Ваші параметри пошуку, що привели Вас на наш сайт. Залежно від обставин, така інформація дозволяє зробити висновки про те, яка аудиторія відвідує наш веб-сайт. Однак у даному контексті не використовуються жодні персональні дані. Використовуватися може лише анонімна інформація. Якщо інформація передається «Frozenworlds» зовнішньому провайдерові, вживаються всі можливі технічні та організаційні заходи, що гарантують передачу даних відповідно до вимог чинного законодавства України про захист персональних даних.

Якщо Ви добровільно надаєте нам персональну інформацію, ми зобов'язуємося не використовувати, не обробляти і не передавати таку інформацію у спосіб, що виходить за межі вимог чинного законодавства України або зазначається Вами у заяві про згоду. Передача персональних даних здійснюється лише на підставі судового рішення або в іншому порядку, передбаченому чинним законодавством України.

Будь-які зміни у Заяві про конфіденційність будуть публікуватися на даній веб-сторінці. Це дозволяє Вам у будь-який час отримати інформацію про те, які дані у нас зберігаються, і про те, яким чином ми їх збираємо і зберігаємо.

3. Безпека даних

«Frozenworlds» зобов'язується дбайливо зберігати Ваші персональні дані і вживати усіх запобіжних заходів для їхнього захисту від втрати, неправильного використання або внесення змін. Договірні партнери «Frozenworlds», які мають доступ до Ваших даних, що необхідні їм для надання послуг від імені «Frozenworlds», за умовами угод укладених з «Frozenworlds» зобов'язані дотримуватися умов конфіденційності даної інформації і не мають права використовувати надані дані задля якихось інших цілей. В деяких випадках виникає необхідність передати Ваші запити компаніям-партнерам «Frozenworlds». У цих випадках Ваша персональна інформація також вважатиметься і використовуватиметься як конфіденційна.

4. Персональні дані малолітніх дітей

«Frozenworlds» не бажає збирати інформацію про відвідувачів, які не досягли 14 років. У разі необхідності ми можемо недвозначно привернути увагу дитини до того, що вона не зобов’язана надсилати на нашу адресу жодної особистої інформації. Якщо батьки або інші законні представники дитини виявлять, що дитина надала певну інформацію «Frozenworlds», і визнають, що ці дані мають бути знищені, батькам або іншим законним представникам необхідно зв'язатися з нами за нижчезазначеною адресою (див. п. 7). В цьому випадку ми негайно видалимо відповідну особисту інформацію.

6. Відстеження з використанням мережі Інтернет

На цьому сайті здійснюється збирання та збереження даних для цілей маркетингу та оптимізації з використанням технології Webtrekk GmbH. Ці дані можна використовувати для створення профілів користувачів під псевдонімами. Сайт може встановлювати файли cookie.

Без чітко вираженої згоди наших користувачів дані, збирання яких здійснюється за технологіями Webtrekk, не використовуються для ідентифікації особи відвідувача і не долучаються до будь-яких інших персональних даних особи під псевдонімом.

Для того, щоб виключити можливість контролю з використанням мережі Інтернет і технології Webtrekk на даному сайті, на сайті www.henkel.com. встановлюється файл cookie. Ця відмова діє упродовж 5 років або допоки ви не видалите цей файл cookie. Файл cookie встановлюється для поіменованого домену по одному на кожний браузер та комп’ютер. Отже, якщо ви відвідуєте наш сайт і вдома, і на роботі, або користуєтесь при цьому різними браузерами, вам слід виконати процедуру відмови від зберігання даних на кожному з пристроїв або браузерів.

7. Ваші запити

Збережені дані будуть видалені  «Frozenworlds» після збігання періоду зберігання, встановленого законодавством або угодою, або у випадку, якщо сама «Frozenworlds» більше не потребує збереження тих або інших даних. Ви маєте право у будь-який час вимагати видалення інформації про Вас з бази даних «Frozenworlds». Ви також маєте право у будь-який час відізвати Вашу згоду на використання або обробку Ваших персональних даних.

8. Використання плагінів соціальних мереж

Технічне оснащення сторінок нашого веб-сайту включає в себе плагіни соціальної мережі facebook.com, керування якою відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, розташованої в США, штат Каліфорнія, Пало Альто, Авеню Каліфорнія 94304, ул.1601 (надалі «Facebook»).

Ці плагіни можуть бути кнопками «Like» або відповідно «Мені подобається» в мережі Facebook. Якщо Ви відвідуєте одну з наших веб-сторінок, оснащену таким плагіном, ваш Інтернет-браузер безпосередньо підключить Вас до серверів Facebook і на екрані відобразиться плагін, зареєстрований через ваш браузер. Плагін передаватиме на сервер Facebook дані про те, які саме наші веб-сторінки Ви відвідали. Якщо Ви маєте обліковий запис на Facebook і Ви зайшли у систему під своїм аккаунтом, під час відвідування нашої веб-сторінки Facebook пов'язуватиме цю інформацію з Вашим аккаунтом.

У разі використання будь-яких функцій плагіна (наприклад, при натисканні кнопки «Мені подобається» чи коментуванні), ця інформація також буде синхронізована з Вашим аккаунтом на Facebook.

Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережею Facebook, а також про права і можливості захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про захист персональних даних на сайті Facebook.

Щоб уникнути зв'язку мережі Facebook з нашими веб-сторінками та подальшого зв’язку даної інформації з Вашим аккаунтом, Вам потрібно вийти з облікового запису Facebook перед відвідуванням наших веб-сторінок.

9. Використання модулів, вбудованих у соціальні мережі

На наших інтернет-сторінках передбачено можливість вбудовування модулів («вбудовані модулі») для соціальних мереж facebook.com та Twitter. Відповідні сервіси надані компаніями Facebook Inc. та Twitter Inc. відповідно («провайдери»). https://developers.facebook.com/docs/plugins

Управління соціальною мережею Twitter здійснює компанія Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Для перегляду екранних кнопок мережі Twitter та їхнього вигляду перейдіть за посиланням https://dev.twitter.com/web/tweet-button

Для підвищення ступеню захисту ваших даних під час відвідання наших веб-сторінок ці вбудовані модулі працюють, як кнопки, що активуються подвійним кліком миші. Така форма вбудовування передбачає, що при переході на будь-яку сторінку з нашого сайту, який містить такі вбудовані модулі, ви не будете автоматично підключені до серверів провайдерів. Лише у тому разі, якщо ви активуєте вбудований модуль і цим дозволите передачу даних, браузер створить пряме з’єднання  з серверами провайдерів. Вміст різних вбудованих модулів у подальшому передається відповідним провайдером безпосередньо у ваш браузер і виводиться на екран вашого комп’ютера.

Вбудований модуль повідомляє провайдера, на яку сторінку нашого вебсайту ви зайшли. Якщо під час перегляду нашого веб-сайту ви увійшли у мережу Facebook або Twitter під своїм обліковим записом, відповідний провайдер може підібрати інформацію відповідно до ваших інтересів, тобто інформацію, яку ви переглядаєте під своїм обліковим записом. У разі користування будь-якою функцією вбудованого модуля (наприклад, кнопкою «Подобається» або розміщенням коментаря) ця інформація також буде передана браузером безпосередньо провайдеру для збереження.

Додаткову інформацію стосовно збирання та використання даних соціальними мережами Facebook або Twitter, а також щодо прав та можливостей захисту вашої конфіденційності у зазначених обставинах можна знайти у рекомендаціях провайдерів щодо захисту даних/конфіденційності:

Рекомендації щодо захисту даних/конфіденційності, випущені мережею Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Рекомендації щодо захисту даних/конфіденційності, випущені мережею Twitter: https://twitter.com/privacy

Для того, щоб не підключатись до облікових записів у мережах Facebook або Twitter під час відвідання нашого сайту, вам слід відключитись від відповідного облікового запису перед відвіданням наших веб-сторінок.

 

 

ДОГОВІР ОФЕРТИ

Цей Договір є публічним договором – Договором  публічної оферти, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець). При повній згоді з даним Договором, покупець приймає умови і порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару.

Цей Договір є угодою між ТОВ «Еделвелла» (інтернет-магазин «frozenworlds.net») (надалі по тексту – «Продавець») і будь-якою юридичною особою, фізичною особою-підприємцем або фізичною особою,  користувачем послуг інтернет-магазину, яка надалі іменується "Покупець"  (надалі – «Покупець»), що включає всі суттєві умови організації купівлі – продажу дистанційним способом (тобто через Інтернет – магазин).

Умови даного Договору регулюють взаємовідносини Продавця і Покупця та визначаються Законом України «Про захист прав споживачів» № 1023-XII від 12 травня 1991 року, Правилами роздрібної торгівлі непродовольчими товарами, затвердженими наказом Міністерства економіки України № 104 від 19 квітня 2007 року.

Ця угода носить характер публічної оферти, є еквівалентом "усної угоди" і відповідно до чинного законодавства України має належну юридичну силу.

1. Загальні положення

1.1. Цей договір є публічною офертою ( відповідно до ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України) і містить всі істотні умови організації купівлі-продажу дистанційним способом, тобто через інтернет-магазин.

1.2. У відповідності до ст. 642 Цивільного Кодексу України повним і безсуперечним прийняттям умов публічного договору, тобто публічної оферти інтернет-магазину є факт натисканням на посилання "Оформити замовлення", «Розмістити замовлення» або «Купити в 1 клік та оплати замовлення в розмірі 100% на умовах цієї угоди.

1.3. Публічна оферта також є прийнятою при реєстрації Покупця на сайті інтернет-магазину.

1.4. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений та згоден з його умовами, а також, у разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього строку дії Договору. Крім цього, укладанням цього Договору, Покупець підтверджує, що йому повідомлено (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», йому відомий і зрозумілий.

2. Терміни та визначення

2.1. «Інтернет – магазин» -сайт Продавця («frozenworlds.net»), створений для укладення договорів роздрібної та оптової купівлі – продажу на підставі ознайомлення Покупця з запропонованим Продавцем описом Товару на фотознімках, за допомогою мережі Інтернет, що виключає можливість безпосереднього ознайомлення Покупця з Товаром – дистанційним засобом продажу товару.

2.2. "Товар" - перелік найменувань асортименту, представлений в інтернет-магазині.

2.3. "Персональні дані" – будь-яка інформація, яка прямо чи опосередковано відноситься до певної особи, чи до особи, яка визначається.

2.4. «Істотний недолік Товару» – недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника (Продавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з нижченаведених ознак:

а) він взагалі не може бути усунутий;

б) його усунення потребує понад чотирнадцять календарних днів;

в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором.

3. Предмет договору

3.1. Інтернет-магазин зобов'язується передати у власність Покупцеві товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти товар на умовах Цього договору.

3.2. Цей договір регулює купівлю-продаж в інтернет-магазині, в тому числі:

а) добровільний вибір Покупцем товарів в інтернет-магазині по категоріям;

б) самостійне оформлення Покупцем замовлення на сайті в інтернет-магазині;

в) оплата Покупцем замовлення, оформленого в інтернет-магазині;

г) виконання і передача замовлення Покупцеві у власність на умовах Цього договору.

4. Порядок оформлення замовлення

4.1. Покупець самостійно оформляє замовлення онлайн в інтернет-магазині або за допомогою телефонних засобів зв’язку за контактами, вказаними в інтернет-магазині.

5. Вартість і порядок оплати товару

5.1. Повна вартість товару вказується на сторінках інтернет-магазину Продавця.

5.2. Ціни на Товари і послуги можуть змінюватися в залежності від кон'юнктури ринку, що відбивається на цінах в інтернет-магазині. Продавець не може змінювати ціну для конкретного Покупця, в разі, якщо той вже прийняв умови Продавця та здійснив у встановленому цим договором порядку оплату Товару (послуг).

5.3. Покупець оплачує замовлення протягом 2-х робочих днів (в розмірі 100% передплати)  за допомогою банківського переказу грошей на поточний рахунок Продавця, що вказаний в рахунку, в т.ч. за допомогою Інтернет-банкінгу.

6. Доставка замовлення

6.1. Відвантаження товару Покупцю відбувається після надходження від Покупця 100% оплати по виставленому рахунку.

6.2.  Доставка і повернення товару виконується силами Продавця або транспортної компанії  (перевізником) за рахунок Покупця. Загальний строк доставки не може перевищувати 10 днів.

6.3. Вартість доставки в Інтернет – магазині не вказується, оскільки залежить від діючих тарифів транспортної компанії  (перевізника).

6.4. При замовленні оптових партій, терміни і методи доставки узгоджуються окремо в кожному конкретному випадку.

6.5. Продавець не несе відповідальності за термін доставки замовлення, тому що вони залежать від дій третіх осіб (перевізників).

6.6. Оплата вартості доставки здійснюється Покупцем Компанії-перевізнику самостійно, при отриманні товару. Точна вартість доставки визначається Компанією-перевізником.

7. Повернення товару належної якості 

7.1. Покупець має право обміняти Товар належної якості на аналогічний у продавця в якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням за наступними умовами:

А) товар для обміну Продавцю надано протягом не більше чотирнадцяти днів, не рахуючи дня купівлі;

Б) товар може бути замінений якщо він жодного разу не був в експлуатації, не містить сліди використання і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики,плівки, не порушено цілісність пакування як самого товару, так і комплектуючих до нього;

В) товар не містить подряпин, сколів, потертості, повністю справний;

Г) збережена повна комплектність проданого товару;

Ґ) товар може бути замінений при пред’явленні Покупцем розрахункового документа, виданого Покупцю разом з проданим Товаром.

7.1.1. Вимоги п.7.1. не поширюються на товари, які у відповідності до Додатку №3 до Постанови Кабінету Мінстрів України від 19.03.94 №172 «Про реалізацію окремих положень Закону України «Про захист прав споживачів», віднесені до Переліку товарів, належної якості, що не підлягають обміну (поверненню)

7.2. У разі, якщо Товар не відповідає умовам визначеним пп. А) – Ґ) п. 7.1., Продавець має право відмовити в обміні Товару.

7.3. Транспортні витрати на доставку Товару при обміні  за п. 7.1. покладаються на Покупця.

7.4. При обміні товару його гарантійний строк обчислюється заново від дня обміну.

7.5. Якщо на момент обміну аналогічного товару немає у продажу, Покупець має право або придбати будь-які інші товари з наявного асортименту з відповідним перерахуванням вартості, або розірвати договір та одержати назад гроші у розмірі вартості повернутого товару, або здійснити обмін товару на аналогічний при першому ж надходженні відповідного товару в продаж.

8. Права та обов'язки сторін 

8.1. Покупець зобов'язаний:

а)  ознайомитись з інформацією про Товар, яка розміщена на сайті Продавця;

б) самостійно оформити замовлення на сайті;

в) своєчасно оплатити та отримати замовлення у Перевізника на умовах цього договору;

г) при отриманні товару у перевізника впевнитися у його цілісності та комплектності шляхом огляду вмісту упаковки. У випадку виявлення пошкоджень та неповної комплектації – зафіксувати їх в акті, який разом із Покупцем повинен підписати співробітник перевізника. 

8.2. Покупець має право вимагати від інтернет-магазину дотримання умов цього договору.

8.3. Інтернет - магазин зобов'язаний:

а) дотримувати умов цього договору;

б) передати Покупцю товар у відповідності з обраним зразком, розміщеним в інтернет-магазині, оформленим замовленням та умовами цього договору;

в) інтернет-магазин не несе відповідальності, не може виступати в якості відповідача у суді і не відшкодовує збитки, що виникли у Покупця через дію чи бездіяльність третіх осіб. 

8.4. Інтернет - магазин має право:

а) в односторонньому порядку призупинити надання послуг за цим Договором у випадку порушення Покупцем умов цього Договору.

9. Порядок прийому товару Покупцем 

9.1. При отриманні Товару на складі перевізника, від кур’єра або Продавця, Покупець зобов’язаний перевірити зовнішню цілісність упаковки, після чого відкрити її та безпосередньо пересвідчитися у належному зовнішньому стані Товару (відсутності механічних пошкоджень) та повноті його комплектності. 

9.2. У випадку наявності хоча б одного з перерахованих в п.9.1. Договору недоліків, Покупець зобов’язаний зафіксувати його у складеному акті довільної форми. Акт повинен бути підписаний Покупцем та співробітником перевізника або Продавця..Протягом 1 (одного) дня з моменту підписання Акту Покупець зобов’язаний повідомити менеджера (представника Продавця відповідального за оформлення замовлення на Товар) про виявлені недоліки та домовитися про заміну Товару.

9.3. Сторони погодили, що у випадку недотримання обов’язкових вимог вказаної процедури, визнається отримання Покупцем Товару у належному стані – без будь-яких механічних пошкоджень та у повній комплектності.

9.4. У разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку (строку придатності) істотних недоліків, які виникли з вини виробника товару (Продавця), або фальсифікації Товару, підтвердженої висновком експертизи, Покупець, в порядку та у строки, встановлені гарантійними зобов’язаннями виробника Товару, з врахуванням умов Договору-оферти має право за своїм вибором вимагати від Продавця:

9.4.1. розірвання договору та повернення сплаченої за Товар грошової суми;

9.4.2. заміни товару на такий же Товар або на аналогічний, з числа наявних у Продавця.

9.5. У такому випадку, при підтвердженні Продавцем істотних недоліків Товару та при волевиявленні Покупця, сплачені грошові кошти підлягають поверненню останньому на вказані ним реквізити протягом 7 (семи) календарних днів з повернення Товару.

9.6. У випадках заміни неякісного Товару оплата послуг перевізника здійснюється коштом Продавця.

9.7. У будь-якому випадку повернення Товару повинно відбуватися в оригінальній упаковці, в якій надійшов Товар, із збереженням товарного вигляду і споживчих якостей товару.

9.8. Всі неврегульовані в цьому Договорі-оферті питання, пов’язані з порядком, умовами гарантійного ремонту або заміни Товару при виявленні недоліків протягом строку гарантії (придатності), регулюються у відповідності до гарантійних зобов’язань, визначених виробником відповідного Товару, а у випадку невстановлення виробником таких гарантійних зобов’язань – у відповідності до чинного законодавства України.

10. Відповідальність сторін 

10.1. Сторони відповідають за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору в порядку, передбаченому цим Договором і чинним законодавством України.

10.2. У випадку обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього Договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього Договору розуміються події, що мають надзвичайний, невідворотний непередбачуваний характер, які виключають або об’єктивно перешкоджають виконанню цього Договору, настання яких Сторони не могли передбачити й запобігти розумними мірами.

10.3. Сторона, що посилається на дію обставин непереборної сили повинна протягом п’яти календарних днів у письмовому вигляді за допомогою електронної пошти повідомити іншу сторону про настання таких обставин.

10.4. Якщо через дію обставин непереборної сили невиконання зобов’язань за цим Договором триває більше п’яти місяців, кожна із Сторін має право розірвати цей Договір в односторонньому порядку, письмово повідомивши про це іншу сторону.

10.5. Сторони докладають максимальних зусиль для вирішення будь – яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

11. Інші умови 

11.1. Інтернет – магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни в цей Договір з попередньою публікацією його на сайті «frozenworlds.net»

11.2. Інтернет – магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.

11.3. Інтернет – магазин не несе відповідальність за зміст і правдивість інформації, що надається Покупцем при оформленні замовлення.

11.4. Покупець несе відповідальність за достовірність вказаної при оформленні замовлення інформації.

11.5. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет – магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами Договору купівлі – продажу (публічної оферти Інтернет - магазину) і є датою укладення Договору купівлі – продажу між Продавцем і Покупцем.

11.6. Використання ресурсу Інтернет – магазину для перегляду товару, а також для оформлення замовлення є для Покупця безоплатним.

11.7. Інформація, що надається Покупцем є конфіденційною. Інтернет - магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях функціонування Інтернет – магазину (відправлення повідомлення Покупцеві про виконання замовлення, надсилання рекламних повідомлень і т.д.).

11.8. Власним акцептування Договору або реєстрацією на сайті «frozenworlds.net» (заповнення реєстраційної анкети) Покупець добровільно надає згоду на збір та обробку власних персональних даних у зареєстрованій базі Продавця «Контрагенти» з наступною метою: дані, що стають відомі Продавцю використовуватимуться в комерційних цілях, в тому числі для обробки замовлень на придбання товарів, отримання інформації про замовлення, надсилання телекомунікаційними засобами зв’язку (електронною  поштою, мобільним зв’язком) рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші або будь-якої іншої інформації про діяльність магазину.Для цілей, передбачених цим пунктом, Продавець має право направляти листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Покупця, а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в анкеті телефонний номер. 

11.9. Покупець дає Продавцю право здійснювати обробку його персональних даних, у тому числі: поміщати персональні дані в бази даних Покупця (без додаткового повідомлення Учасника про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у міру необхідності). Покупець бере на себе зобов'язання забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якій третій стороні (крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Продавцем на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов'язковий запит компетентного державного органу). 

11.10. У випадку небажання отримувати розсилку, Покупець має право звернутися до Продавця, написавши заяву про відмову від отримання рекламних матеріалів, надіславши його на поштову або електронну адресу.

12. Термін дії цього договору

12.1. Цей договір набирає чинності з дня оформлення замовлення або реєстрації в інтернет-магазині «frozenworlds.net» і діє до виконання всіх умов договору.

 

 

З повагою - колектив "FrozenWorlds" - унікальних прикрас з дерева ручної роботи!

Про нас

Унікальні прикраси від «FROZENWORLDS»

Біжутерія представлена в нашому каталозі, є оригінальною і може позитивно підкреслити вашу індивідуальність. Ми розробили лінійку спеціальних прикрас ручної роботи з натуральних матеріалів, і з радістю представляємо товар нашим клієнтам.

  • Україна, Київ
  • +38 098 190 76 43
  • sales@frozenworlds.net
keyboard_arrow_up